Farrokh Ahmadi

Tandarts / Praktijkeigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Zaterdag

Mijn naam is Farrokh Ahmadi. Begin 2012 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA).  Sindsdien heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Vanaf 2015 werk ik met veel plezier in MZC Ridderkerk. Daarnaast ben ik sinds 2021 ook werkzaam als docent aan de ACTA om de huidige studenten op te leiden voor het werk als tandarts.

Als je aan de gezondheid van de mens denkt, zullen velen niet meteen aan het gebit denken. Maar als porte d ’entree is een gezonde mond onmisbaar voor onze gezondheid.

Het behouden van een sterk en mooi gebit begint met preventieve tandheelkunde waar wij veel aandacht aan geven in onze praktijk. Preventie betekent voorkomen, en zoals u weet is voorkomen altijd beter dan genezen. Onze werkwijze is vooral gericht op het voorkomen van cariës(gaatjes) en tandvleesproblemen. Door regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controle en zo nodig een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne-instructies en nazorg bij een van onze vier mondhygiënisten en preventie-assistent kunnen wij de kwaliteit van uw gebit waarborgen.

 

Terug naar overzicht