Meike Spaans

Mondhygiëniste
Beschikbare dagen:
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Graag willen we jullie voorstellen aan onze nieuwste aanwinst, Meike Spaans! Met haar sprankelende persoonlijkheid en toewijding aan mondgezondheid, is Meike een waardevolle aanvulling op ons team.

Meike is afgestudeerd in Mondzorgkunde aan de HAN in Nijmegen en heeft zich ontpopt tot een mondhygiëniste met een passie voor het vak. Haar inzet en liefde voor mondgezondheid zijn aanstekelijk, en ze staat te popelen om haar kennis met u te delen en u te ondersteunen bij het bereiken en behouden van een optimale mondgezondheid.

Wat Meike echt bijzonder maakt, is haar talent om met mensen van alle leeftijden om te gaan. Haar warme en vriendelijke benadering zorgt ervoor dat zelfs de jongste patiënten zich direct op hun gemak voelen. Als u op zoek bent naar een mondhygiëniste die niet alleen deskundig is, maar ook een natuurlijk talent heeft om met kinderen om te gaan, dan bent u bij Meike aan het juiste adres.

Meike zal beschikbaar zijn op vrijdag en zaterdag, klaar om u te verwelkomen en te begeleiden op uw reis naar een gezonde mond en een stralende lach.

 

Terug naar overzicht